Ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής

Η Toxic Fly  δεν είναι αντίθετη στο να “υπογράψει”,  μουσικά έργα ακόμα και αν αυτά εσείς δεν τα διανέμετε δωρεάν, αρκεί το χρηματικό αντίτιμο πώλησης να αφορά ένα λογικό ποσό ή μια δωρεά στον καλλιτέχνη ή ένα συμβολικό αντίτιμο.

Αν είσαι μουσικός ή μπάντα και πρόκειται για νέα παραγωγή που δεν έχει κυκλοφορήσει από κάποια εταιρία, τότε μπορούμε να “υπογράψουμε” το νέο σου έργο,αρκεί να συμφωνείς με τις παρακάτω προϋποθέσεις:
Το έργο σου να πρόκειται  για DIY ή αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή και να μην υπάρχουν χορηγοί.
Θα πρέπει η μουσική σου να έχει ελεύθερη από εσένα άδεια αναπαραγωγής/προβολής/διανομής  (πχ creative commons) ή απλά  να μην υπάρξει δέσμευση με κάποιο φορέα είσπραξης πνευματικών δικαιωμάτων.

Στη περίπτωση που έχεις κυκλοφορήσει μουσικό έργο με κάποια εταιρία και θες να συνεργαστούμε στην διανομή και προβολή θα πρέπει τηρείς τις παρακάτω  σχετικές προϋποθέσεις:
Να πρόκειται  για αυτοχρηματοδοτούμενη ή DIY παραγωγή, δίχως χορηγούς ,χωρίς συμβόλαια-όρους από δισκογραφική ως προς την  διανομή και την εκμετάλλευση της μουσικής.
Θα πρέπει να έχεις στην κατοχή σου όλα τα αποκλειστικά δικαιώματα.
Απαραίτητη η ελεύθερη άδεια αναπαραγωγής/προβολής/διανομής   (πχ creative commons),  ή  απλά να μην υπάρχει δέσμευση σε κάποιο φορέα είσπραξης πνευματικών δικαιωμάτων.