Εμείς

l1Θεωρώντας  πως η μουσική όπως και η κάθε τέχνη είναι έκφραση που θα πρέπει να ρέει από τον δημιουργό προς το κοινό όσο το δυνατό πιο ελεύθερα,αποφασίσαμε να χτίσουμε  με αρκετό ενθουσιασμό την Toxic Fly.
Και εδώ μπαίνει το βασικό ερώτημα.Τι είναι όμως η Toxic Fly; Μια ακόμα δισκογραφική εταιρία , διανομές μουσικής, promoter ;;;
Όλα μαζί ή τίποτα από όλα αυτά;
Αν θεωρήσουμε βασικό στοιχείο την μένουμε μακρυά από  διαφημίσεις,χορηγούς -σπόνσορες,κέρδος και οτιδήποτε “εμπορευματοποιημένο” ,τότε προφανώς και δεν είμαστε τίποτα από τα παραπάνω βάση της έννοια που έχει επικρατήσει για αυτές τις δραστηριότητες. Μουσική και τέχνη για όλους έξω από την βιομηχανία του θεάματος,του χρήματος και των γνωριμιών.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια , ο σκοπός μας είναι απλός…
Η Toxic Fly υποστηρίζει και βοηθά με τα διαθέσιμα μέσα της τις  DIY και χαμηλού κόστους  καλλιτεχνικές παραγωγές που σχετίζονται κυρίως με τη μουσική άλλα και το βίντεο.
Είναι μια  εικονική μουσική ετικέτα με έδρα το ψηφιακό κόσμο που δημιουργήθηκε με στόχο να βοηθήσει όσο μπορεί στην αυτοδιοργάνωση της  πραγματικής ανεξάρτητης μουσικής και καλλιτεχνικής σκηνής.

Να υποστηρίξει με εναλλακτικούς τρόπους στην υλοποίηση μιας παραγωγής, στην προώθηση και τη διανομής της. Αναλαμβάνει επίσης έτοιμες παραγωγές ,εφ όσων πληρούν τις προϋποθέσεις, για προώθηση και διανομή κάτω από τη σκέπη της και το δίκτυο της.
Με την “υπογραφή” σου , συμμετέχεις εφ όσον επιθυμείς σε μια ηλεκτρονική κοινότητα αλληλοβοήθειας οπού μέσω ανακοινώσεων καλλιτέχνες  δύναται να ζητήσουν/προσφέρουν βοήθεια,τεχνογνωσία,υλικό και οτιδήποτε

Χωρίς χρήματα,χωρίς υποχρεώσεις,χωρίς όρους.